Net binnen

nieuwHier etaleren we een selectie boeken die net in de RoSa-bibliotheek binnengekomen zijn, soms nog voordat ze in de catalogus verschijnen of voor ontlening ter beschikking zijn. Laat je inspireren door de grote variatie aan titels en thema's ...

Bekijk hier de etalage 

2019

aanwinstenJe wil àlle recente aanwinsten van de RoSa-bibliotheek bekijken? Hier serveren we een up-to-date overzicht van het voorbije semester, gerangschikt per thema. Anders dan 'Net binnen' hierboven zijn deze werken allemaal al voorzien van trefwoorden en beschikbaar voor de bezoekers in de RoSa-bibliotheek.

Volledige lijst van aanwinsten 2019 (winter) - pdf

Deze aanwinstenlijst verschijnt ook twee keer per jaar in RoSa's digitale tijdschrift Uitgelezen.

Schrijf je nu in voor deze digitale publicatie!

De volledige RoSa-collectie  is doorzoekbaar in de online bibliotheekcatalogus. Vragen in verband met de collectie en aanschafsuggesties zijn altijd welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Recente aanwinsten van didactische literatuur of materiaal bestemd voor onderwijs en vormingswerk vind je op RoSa's onderwijs-site 'Gender in de klas'. De boeken en lespakketten kregen een korte beschrijving mee.

Aanvullende gegevens